fbpx

MERCEDES V-KLASS

Mercedes V-Klass – ett perfekt val med gott om utrymme utan att kompromissa med lyx eller komfort. Med väl proportionerad och anpassningsbar inredning ger V-klassen behagligt utrymme för passagerarna. Sittarrangemanget kan anpassas efter passagerarens krav eller för att ge extra utrymme för bagage när mindre än sex passagerare reser.

Antal passagerare: 6
Regnr: RJH 791

Flygtransfer
Vi erbjuder er transport till och från flygplatsen. Ni väljer själva om ni vill åka ensam eller tillsammans med andra. Vi samordnar, vid önskemål och om möjlighet finns, er transport med andra kunder. Vi ombesörjer transfer till samtliga flygplatser i södra Sverige samt Kastrup till fasta priser.

Representations- och företagstransporter
Vi ombesörjer era representations- och företagstransporter – som att ha en anställd privatchaufför utan att betala fasta kostnader och utan att ge avkall på vare sig personlig service eller trygghet. Ni får ett professionellt företag som tillgodoser er med punktlighet, flexibilitet, absolut diskretion och inte minst säkerhet. Flera av våra chaufförer är utbildade i Safety Driving och Advanced Driving.

Har ni en kund som kommer på besök – lämna inget åt slumpen
Vi möter er kund med ett leende på läpparna, proper klädsel och en ankomstskylt i handen. Vi tar hand om bagaget och visar er kund till bilen och kör dem till önskad destination där vi även hjälper till med att bära in bagaget. Vi tycker att resan ska vara en upplevelse i sig och ordnar allt efter era önskemål, en guidad tur, kylda drycker och tilltugg till kaffekorg.

Mercedes V-klass