fbpx

PRISFÖRFRÅGAN

SKICKA EN PRISFÖRFRÅGAN

reCAPTCHA krävs.

Vänligen fyll i samtliga fält markerade med stjärna*, annars går inte formuläret att skicka. Det kan uppstå problem att skicka formuläret i vissa nätverk pga. höga säkerhetskrav. Får du ett felmeddelande, vänligen skicka ett mail istället till bokning@eastcoastlimo.se.

Varje uppdrag är unikt – vi lämnar alltid ett fast pris på er förfrågan!

Kontakta oss gärna med en förfrågan om just dina önskemål. Fyll i vår prisförfrågan så kontaktar vi er med ett fast pris på er transport. Den slutgiltiga beställningen tar vi gärna emot via telefon.

BETALNING
Bokningen bekräftas med en bokningsavgift (delbetalning) på 1500:- vilken dras av från totalkostnaden för transporten. Observera att om bokningsavgiften inte är oss tillhanda inom utsatt tid så förbehåller vi oss rätten att boka av transporten. Totalkostnaden skall vara tillfullo betalad senast 10 dagar innan transporten utförs. Vid avbokning återbetalas ej bokningsavgiften.

För företag och organisationer är fakturabetalning i efterskott ett alternativ efter sedvanlig kreditprövning.

ENDAST FÖRBESTÄLLDA TRANSPORTER
Vi utför endast förbeställda transporter med minst ett dygns förbokning. Vid kortare varsel garanterar vi inte att transporten kan utföras, men ring gärna och fråga!

ÖVRIGA TRANSPORTER
Söker ni diskreta premiumfordon? Under varumärket, BLUE www.bluecars.se, erbjuder vi till exempel flygtransfer, point to point mm med Mercedes E-klass och V-klass.

För information och bokning ring oss på 0703-42 05 10.
Telefontid: Månd-fred 08.00-19.00, lörd-sönd 11.00-17.00.

Ni som anlitar oss skall känna till vår policy. Denna vill vi att ni efterföljer och uppmanar era kollegor och vänner att efterfölja. Den som bokat transporten är bokningsansvarig och anses vara den som skall informera alla i säll- skapet om vår policy. Om den inte efterföljs och olika extra kostnader uppstår är det den bokningsansvarige som är betalningsansvarig för detta.

Vår policy finns för att ni som färdas i våra limousiner ska få en underbar upplevelse och att våra limousiner skall kunna fortsätta leverera detta.

Några saker att INTE GÖRA …

 • Öppna dörren när limousinen stannat. Detta gör chauffören så att inga pinsamma och kostsamma situationer uppstår.
 • Repa lackeringen, medvetet eller omedvetet t.ex. lutande mot limousinen.
 • Knacka ej på rutor på in- eller utsida.
 • Stampa i golvet, även om musiken etc är medryckande!
 • Befinna sig ut genom fönster och ej heller kasta ut saker!
 • Spela musik på högsta volym.
 • Skrik inte och speciellt inte åt andra.

Några saker ATT GÖRA …

 • Var skötsamma och uppmärksamma så att vi kan fortsätta erbjuda våra limousinetjänster och så ni slipper betala dyra städnings- eller reparationsavgifter!
 • Egna drycker får medtas. Vi rekommenderar mousserande vin eller liknande. Vi andra önskemål kontakta oss.
 • Uppsök toalett innan er avfärd.
 • Vänta alltid på att dörren öppnas av vår chaufför!

Ladda ner som pdf

Vid bokning av våra tjänster gäller följande, förutom svensk lag om avtal och aktuella försäkringsvillkor.

 • Bokningen bekräftas med en bokningsavgift (delbetalning) på 1500:- vilken dras av från totalkostnaden för transporten. Observera att om bokningsavgiften inte är oss tillhanda inom utsatt tid så förbehåller vi oss rätten att boka av transporten. Totalkostnaden skall vara tillfullo betalad senast 10 dagar innan transporten utförs. Vid avbokning återbetalas ej bokningsavgiften.
 • Skadegörelse som personer i sällskapet eller i deras direkta närhet orsakar på eller inuti fordonet som används för tjänstens utförande, ansvarar kundens bokningsansvarige för i sin helhet.
 • Vid nedskräping som ej kan anses vara av normal karaktär kommer kostnad för rekonditionering att debiteras. Skulle skadegörelse eller nedskräpning vara av så allvarlig art att vi blir tvungna att ställa in andra förbokade transporter kommer stilleståndskostnad att debiteras med samma belopp som den förbokade transporten skulle debiterats.
 • Anses någon passagerare vara allt för berusad förbehåller vi oss rätten att avvisa denna person, detta gäller även under pågående körning.
 • Vi förbehåller oss rätten att använda bilder som vår chaufför fotograferar under köruppdrag, där både fordon och passagerare syns, i vår marknadsföring. Om någon i sällskapet inte samtycker till detta vänligen informera chauffören.
 • Bokningsansvarig anses vara den som bokat tjänsten, om inte annat överenskommits, och har i och med bokningen förstått och samtycker till innebörden av dessa villkor. Bokningsansvarig åtar sig också ansvaret att informera sina medpassagerare om vår policy och dessa villkor samt överse ordningen på sällskapets deltagare.

Ladda ner som pdf

FÖLJ OSS PÅ …

HYR PHOTOBOX