fbpx

EVENTBIL

Renault Twizy

Vår minsting – en Renault Twizy. Inget för det stora sällskapet men en kul överraskning vid svenskor, möhippor mm. Perfekt för marknadsföring – ett oslagbart blickfång! Med ”kampanjfolie” kan vi foliera hela bilen i ert företags färger med logotype och budskap. En rullande reklampelare med oslagbar uppmärksamhet där vi promotar ert företag och produkter. Billig i drift då den är eldriven. Detta gör också att vi kan köra detta fordon inomhus.

Vill ni ha något större – hyr våra limousiner för transporter av era kunder/gäster till och från ert företagsevent. Dekorera limousinen med er logotype och ingen missar vart den resan går. En upplevelse som era gäster inte glömmer i första taget.
Vi skräddarsyr lösningar som passar er, en verkligt kostnadseffektiv marknadsföring!

LITE FAKTA …
I Twizy sitter två personer skyddat och bekvämt. Den är elektrisk, öppen, rolig och fräck. En elektrisk revolution och en design som ingen har kunnat föreställa sig. Twizy kan pluggas in i vilket jordat 220-volts eluttag som helst och blir fulladdad på 3 tim 30 min. Vid normal körning är räckvidden ca. 80 km och topphastigheten ca. 80 km i timmen. Längd: 234 cm, bredd: 120 cm, höjd: 145 cm, tjänstevikt: 474 kg.

Renault Twizy