fbpx

Företagstransporter

Via BLUE ombesörjer vi ert förtags representations- och företagstransporter – som att ha en anställd privatchaufför utan att betala fasta kostnader, utan att ge avkall på vare sig personlig service eller trygghet. Ni får ett professionellt företag som tillgodoser er med punktlighet, flexibilitet, absolut diskretion och inte minst säkerhet. Våra chaufförer har mångårig erfarenhet av yrket och tar på bästa sätt hand om kunden precis som ni önskar.

Våra chaufförer är professionella, kunniga, diskreta, propert klädda och väl förtrogna med de särskilda behoven hos er som reser i tjänsten. Självklart hjälper vi till med bagaget och öppnar dörrarna. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och koppla av eller hinna ikapp med pappersarbetet, samtidigt som ni blir körda i tyst komfort till er destination.
Vi tycker att resan ska vara en upplevelse i sig och ordnar allt efter era önskemål, från kylda drycker och tilltugg till kaffekorg som kan avnjutas i våra bekväma bilar eller under en paus på vägen.

HAR NI EN VIKTIG KUND SOM KOMMER PÅ BESÖK?
Vi möter er kund med ett leende på läpparna, proper klädsel och en ankomstskylt i handen. Vi tar hand om bagaget och visar er kund till bilen och kör dem till önskad destination där vi även hjälper till med att bära in bagaget. Självklart tillgodoser vi särskilda önskemål som till exempel en guidad tur eller en fikakorg på vägen.

FLYGTRANSFER 
Vi erbjuder transfertransporter till och från Kalmarsundsregionen till samtliga flygplatser i södra Sverige samt Copenhagen Airport till fasta priser. Visst går det tåg och buss – men åker du med oss kommer du fram utan byten och åker när du vill från dörr till dörr.
Kontakta oss så berättar vi om hur vi kan effektivisera ert resande.

Läs mer på och boka på www.bluecars.se