fbpx

Våra tjänster

Bröllop

En av de största milstolparna i livet. För oss är den här dagen lika viktigt som för brudparet. Vi känner och delar er glädje och vill vara en av dem som gör denna dag elegant och extra speciell för er. Våra chaufförer är alltid i tid, artiga och propert klädda. Låt oss transportera er till kyrkan, från kyrkan till festen och från festen till hotellet eller någon annan speciell plats. Ni behöver inte ha bestyr med att ordna transport från varje destination. Vi kan även hjälpa till med att ordna transporten för era bröllopsgäster. Med personlig service och stor erfarenhet kan vi garantera att ni får en njutbar bröllopstransport.

Studentbal

Vi ser till att studentbalen blir en oförglömlig upplevelse. Hyr en limousine av oss så vet du att en professionell chaufför kommer och hämtar ungdomarna och säkert transporterar dem till balen. Det finns inget som slår upplevelsen att komma till balen i en lyxig limousine. Under studentbalsperioden jobbar vi för högtryck – våra limousiner utför uppdrag i Kalmar, Blekinge och Kronobergs län men även på orter som till exempel Borås, Halmstad, Gislaved och Jönköping m.fl. Hör av dig med en bokningsförfrågan så lämnar vi fast pris på baltransporten.

Studenten

Finns det något bättre än att hämtas med en limousine efter att man har rusat ut till ”vuxenlivet” för att få njuta av att det är just din dag. Det finns inget som slår upplevelsen att åka i en lyxig vit limousine. Våra limousiner tillhandahåller förstklassig personlig service i Kalmar, Blekinge och Kronobergs län.

Uppvaktning – avtackning

Oavsett om du planerar en överraskningsfest, en kväll på stan eller en middag. Vi ser till att ni inte behöver oroa er över transporten. Alla blir glada av att bli hämtade i limousine – oavsett om man fyller 18 eller 70 år, blir avtackad från sitt arbete eller firar något extra festligt. Hos East Coast Limo kan du hyra limousine eller Rolls-Royce med välutbildad, professionell, tillmötesgående och propert klädd chaufför.

Flygtransfer

Unna er en extra bra start på resan oavsett om ni reser i privat eller i tjänsten. Ni behöver inte oroa er för om tåget är i tid och behöver inte ”kånka” på väskor mellan tåg och bussar. Vi hämtar i bostaden eller på arbetsplatsen och lämnar vid avgångshallens entré i god tid före incheckning. Vid hemkomsten tar vi emot utanför tullgrindarna och tar er säkert och bekvämt till er hemadress. Ingen dyr P-avgift, inget letande på parkeringen, inga problem med isskrapande, snösskyffel eller startkablar – bara en behaglig hemresa. Vi ombesörjer transfer från Kalmarsundsregionen till samtliga flygplatser i södra Sverige samt Kastrup till fasta priser. Så det är bara att luta sig tillbaka och njuta av en behaglig resa.

Personalaktivitet – konferens

Överraska personalen med en lyxig transport när ni ska på konferens, se en show, konsert, teater, gå till någon restaurang eller ha någon annan typ av personalaktivitet. Låt våra stretch limo vara transport för hela personalen, gör er transport till en trygg, rolig och minnesvärd upplevelse. Hos East Coast Limo kan du hyra limousine med välutbildad, professionell, tillmötesgående och propert klädd chaufför.

Event

Hyr en limousine och parkera framför entren vid till exempel en invigning. Ett oslagbart blickfång som ger ett exklusivt intryck till er verksamhet. Vi ordnar med parkeringstillstånd. Byt färg på limousinen! Med ”taxifolie” kan vi foliera hela limousinen i ert företags färger. En rullande reklampelare med oslagbar uppmärksamhet där vi promotar ert företag och produkter. Hyr våra limousiner för transporter av era kunder/gäster till och från ert företagsevent. Dekorera limousinen med er logotype och ingen missar vart den resan går. En upplevelse som era gäster inte glömmer i första taget. Vi skräddarsyr lösningar som passar er, en verkligt kostnadseffektiv marknadsföring!

Din bil – vår chaufför

Vissa föredrar sin egen bil framför andra. Vi kan erbjuda dig att hyra en av våra professionella chaufförer för att köra dig i din egen bil. För mer information kontakta oss på info@eastcoastlimo.se

Eventservice

Ditt event börjar redan vid resan dit. Vi kan bistå med allt från transporter, taxivärdar, valet parking till att sköta och koordinera logistik både för privata tillställningar och publika event, konferenser m.m.

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

new-instagram-text-logo

VI STÖDJER