fbpx

Direktionsbil

Vi tillgodoser och kompletterar ert företag med direktionsbil. Ni får ett professionellt företag som tillgodoser er med punktlighet, flexibilitet, absolut diskretion och inte minst säkerhet.
Våra chaufförer har mångårig erfarenhet av yrket och tar på bästa sätt hand om kunden precis som ni önskar.

VI TAR HAND OM FÖRETAGETS PERSON- OCH DOKUMENTTRANSPORTER
Vi ger er tillgång till en privatchaufför utan att betala fasta kostnader, utan att ge avkall på vare sig personlig service eller trygghet.

Våra chaufförer är professionella, kunniga, diskreta, propert klädda och väl förtrogna med de särskilda behoven hos er som reser i tjänsten. Självklart hjälper vi till med bagaget och öppnar dörrarna. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och koppla av eller hinna ikapp med pappersarbetet, samtidigt som ni blir körda i tyst komfort till er destination.
Vi tycker att resan ska vara en upplevelse i sig och ordnar allt efter era önskemål, från kylda drycker och tilltugg till kaffekorg som kan avnjutas i våra bekväma bilar eller under en paus på vägen.

HAR NI EN VIKTIG KUND SOM KOMMER PÅ BESÖK?
Vi möter er kund med ett leende på läpparna, proper klädsel och en ankomstskylt i handen. Vi tar hand om bagaget och visar er kund till bilen och kör dem till önskad destination där vi även hjälper till med att bära in bagaget. Självklart tillgodoser vi särskilda önskemål som till exempel en guidad tur eller en fikakorg på vägen.

TRANSFER TILL OCH FRÅN SAMTLIGA FLYGPLATSER 
I SÖDRA SVERIGE SAMT KASTRUP OCH ARLANDA
Vi har konkurrenskraftiga priser på transfertransporter. Visst går det tåg och buss, men åker du med oss kommer du fram utan byten och åker när du vill från dörr till dörr
Ring oss så berättar vi mer om hur vi kan effektivisera ert resande.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *