fbpx
There is nothing to show here!
Slider with alias Öland not found.

BRÖLLOP ÖLAND

Ett bröllop på Öland kan bjuda på vidsträckta kustremsor i sten eller sand, frodiga ängar fyllda av blommande orkidéer och 34 unika och vackert utsmyckande kyrkor. På Öland finns ett stort utbud av vigselplatser, festlokaler och service för alla människor, oavsett smak eller religion, vilket gör Öland till den perfekta bröllopsön.

Sedan Öland etablerades som svenskarnas semesterparadis har tusentals sommargäster, funnit kärleken på ön. Med åren har också allt fler kärlekspar valt att förlägga sina bröllop på Öland. Varje år vigs ett stort antal brudpar på ön och merparten av dem är inte skrivna på Öland utan kommer från andra delar av Sverige. Utbudet av vackra kyrkor och platser som är lämpliga för bröllop är nästan oändliga …

Att så många par väljer Öland för ett av de största ögonblicken i deras liv är egentligen inte särskilt förvånande med tanke på alla de valmöjligheter som finns vad gäller vigslar, bröllopsfester och service.

Söker ni transport till bröllop på Öland så kan vi erbjuda er att hyra limousiner som Hummer och Lincoln samt veteranbilar som Rolls-Royce och Cadillac.

Vi utför exklusiva persontransporter med förstklassig personlig service i Kalmar, Kronoberg och Blekinge län. Våra fordon är alltid reconditionerade både invändigt och utvändigt inför varje uppdrag. Samtliga fordon är godkända för yrkesmässig persontransport och taxiförsäkrade hos If. Vi innehar yrkestrafiktillstånd. Våra chaufförer är välutbildade, serviceminded och propert klädda.